934 191 868 / Atenció 24h: 699 931 723

“Les grans oportunitats per ajudar als altres rares vegades vénen,
però les petites ens envolten tots els dies”.

Sally Koch

QUI SOM?

ASSOCIACIÓ ASSISTÈNCIA QUALIFICADA BARCELONA “AQB”
És una entitat sense ànim de lucre, especialitzada en l’atenció Personal, Sanitària i Assistencial de persones, ja sigui en el propi domicili com en clíniques, hospitals, residències o centres de dia.
Empresa amb una trajectòria de més de 20 anys d’experiència, oferint serveis les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
Des de AQB som conscients tant de les necessitats de les persones que no poden desenvolupar les seves activitats quotidianes per elles mateixes, com de les dels seus familiars, que no sempre poden oferir tota l’atenció i el temps desitjat, ja sigui per raons professionals o personals.
Per això disposem d’un equip multidisciplinari de professionals amb una metodologia que assegura la continuïtat i l’assistència integral de la persona.

QUÈ OFERIM?

  • ATENCIÓ INTEGRAL A LA PERSONA: Afavorir el seu benestar i la seva qualitat de vida; per a això entrevistem als nostres clients per identificar les seves necessitats, confeccionant un pla de salut específic i individualitzat per personal sanitari.
  • AUTONOMIA: Desenvolupar les capacitats que permetin el menor nivell de dependència.
  • CONFIANÇA I SEGURETAT: Complim amb totes les normatives legals, laborals i fiscals vigents.
  • EFICIÈNCIA: donem resposta immediata a les seves consultes en el nostre telèfon d’urgències les 24 hores, resolent les seves demandes en el menor temps possible.
  • PRESSUPOSTOS INDIVIDUALITZATS: Adaptats a les necessitats i serveis sol·licitats.
  • SEGUIMENT I CONTROL de tots els nostres serveis prestats per mitjà de visites domiciliàries o comunicacions telefòniques.

Em sento feliç, per l’ajuda de l’equip de AQB, he recuperat la meva autonomia, confiança i amics.
Són professionals, seriosos, eficients…

Ana Maria Torres Puyol

DESITJA SOL·LICITAR UN PRESSUPOST?

Si desitja sol·licitar algun dels nostres serveis, exposi les seves necessitats, els seus dubtes o la seva problemàtica i l’ajudarem.

Associació Assistència Qualificada Barcelona